GALLERY PAPIRSPOSER

Perfekte til dyrere og højtprofilerede produkter med et stærkt image. Fra små eksklusive størrelser til store håndsamlede modeller med laminering i blank eller mat. Specielle håndtag af f.eks. læder, gummi, etc.

LUI
PAPIRSPOSER

Ultralækker papirspose med attitude og personlighed. Den udstansede hank giver LUI et helt specielt look. Brug den til finere, små ting … designet fungerer bedst i de mindre størrelser.

ECOLOGIA PAPIRSPOSER

Den helt billige af de eksklusive modeller – med et markant smukkere finish end de helt billige ’varehus-poser’. Med lige forkant foroven og ’fuldlimet’ bund. Superøkonomisk og økologisk.
 

JAPA
PAPIRSPOSER

Perfekt til livsstilsprodukter som tøj, ure, sko, parfume og elektronik – samt til mapper og brochurer til udstillinger og messer. Masser af farve- og papirmuligheder.

CASUAL
PAPIRSPOSER

Produceres som JAPA med snoet hank i papir eller bomuld men uden ombukning i toppen – og derfor 100% maskinelt.
CASUAL PAPIRSPOSE
Rekvirer prøver, tilbud, uforpligtende besøg & designforslag
Hos PR Consult har vi med papirsposer med attitude tilført ny værdi og ny branding til et væld af produkter og virksomheder gennem mange år. Vi har også revitaliseret bestående udtryk, givet standardtryk og logoer et brush up – altid med øje for eksisterende designs og virksomhedens, produktets og brandets DNA.

Optimering af en eksisterende papirspose skaber ny opmærksomhed omkring dit velkendte brand – og ved at optimere mod moderne produktionsmuligheder og processer får du en prisrigtig og fremtidssikret løsning. Uden at du mister din genkendelsesværdi. Vi passer godt på dit brand og dine bestående kunder – og giver dig ny appel til potentielle nye kunder, som endnu ikke har opdaget dig!
©2024 PRC Branding ApS. All Rights Reserved.

Search